Mozgásszervi problémákra a megoldás a mozgás!

Egy rehabilitációs program során nem elég a fájdalmas területet kezelni! Meg kell tanítani a tested, hogy újra jól mozogjon!

FELMÉRÉS FÁJDALOM ESETÉN

A fundamentális személyi edzés megkezdése előtt minden esetben egy Funkcionális ortopédiai vizsgálat elvégzése szükséges, hogy megtudjuk, milyen diszfunkciókat kell majd korrigálnunk a közös rehabilitációs munka során.

Mozogj jól és élvezd a fájdalommentes sportolást!

A mozgás fontossága nem is kérdés, arra lettünk kitalálva, hogy mozogjunk!

A legtöbb fájdalomért a mozgásszegény életmód és a rossz terhelés a felelős, plusz a sérülések!

Az idegrendszerünk alapvetően kerüli a fájdalmat, így például amikor fáj a lábunk, sántítunk, hogy minél kevésbé terheljük a sérült lábat! 

Emellett a szervezetünk rendkívül energiahatékony, és nem tart fenn olyan rendszert, amit nem használunk.

Így, ha nem mozgunk, leépülünk!

KIVÁLTÓ OKOK MEGKERESÉSE

A fundamentális személyi edzéseken az előzetesen elvégzett teljes körű és objektív funkcionális ortopédiai vizsgálat során feltárt mozgásszervi panaszok szakszerű kezelése és forrásainak megszűntetése történik. Krónikus derék fájdalom, térd fájdalom, nyak fájdalom esetén, illetve sport sérülések rehabilitációjának elősegítése érdekében.

Mozogj a DOOR-ral!

Az összetett mozgásképességünk megtartása, vagy egy rehabilitáció után annak visszaépítése kiemelten fontos! 

Ellenkező esetben aszimmetriák és diszfunkciók alakulnak ki, és ezek a problémák nagy mértékben felelősek egy következő sérülésért, fájdalomért!

A jó mozgásbázis alapfeltétele a terhelhetőségnek.

Prehabilitáció és rehabilitáció!

Eddz Fundamentálisan és mozogj úgy, amire tervezve lettél!

KONZERVÁLÁS

Fontos, hogy egy komplex mozgásszervi rehabilitáció során ne csak izoláltan legyen a problémás terület kezelve, hanem a későbbi – vagy akár a már meglévő – kompenzációk és diszfunkciók elkerülése érdekében a sérült terület vissza is legyen építve a fundamentális mozgásláncba.

Fundamentális személyi edzés:

60 perc / 6.500 Ft

(havi bérlet vásárlása esetén)

Személyre szabott edzésprogram

Különálló teremben, családias környezetben

Rehabilitációs személyi edző felügyeletével

Kinesio tape felhelyezése szükség esetén

Szauna használati lehetőséggel

RÓLUNK MONDTÁK

"Egész életemben aktívan sportoltam, azonban az egyre fokozódó derékfájdalmam miatt pár éve sajnos nem tudtam úgy mozogni, ahogy szerettem volna. Sok szakembernél jártam az utóbbi években (gyógytornász, manuálterapeuta, masszőr stb.), de a fájdalom maximum időszakosan enyhült egy kicsit. Amikor eljutottam a DOOR-ba olyan komplex szemléletmóddal találkoztam, amivel máshol nem. A manuális kezelések mellett folyamatosan építettük fel újra a helyes mozgásmintákat annak érdekében, hogy helyrehozzuk a fájdalmat okozó, évek óta tartó rosszul berögzült alapvető mozgásokat. Már pár hét után életminőségbeli változást érzékeltem, és a "gyógytorna jellegű feladatok" mellett el tudtam kezdeni újra az aktívabb edzéseket is, amelyekre szintén a DOOR-ban van lehetőség megfelelő szakmai felügyelettel. Maximálisan ajánlom, velem csodát tett ez a rendszer. :)"

Szeibert Szonja

RÓLUNK MONDTÁK

"Fodrászként, a napi szintű állómunka, komoly megterhelés volt a hátamnak. Olyan berögzült mozgásaim voltak, hogy az alapoktól kellett kezdeni az edzést. Már az első gyakorlatok után javulást éreztem a tartásomban, így lelkesen folytattam tovább. Azelőtt mindig néztem az órát, mennyi idő az amit kibírok fájdalom nélkül, 4 óra, 6 óra, 8 óra, mikor pár hét múlva munka után eszembe jutott, hogy végig dolgoztam egy napot hátfájás nélkül. Azóta eltelt egy év, de az edzéseket mai napig csinálom. A kitartó munkám ugyan célba ért, de fontosnak tartom a szinten tartást is. A fizikai állóképességem javulása mellett, mentálisan is kiegyensúlyozottnak érzem magam. Ezúton köszönöm és hálás vagyok a DOOR Sport Performance-nak! :)"

Lubics Krisztián

RÓLUNK MONDTÁK

"Az irodai ülőmunka mellett hiába bicikliztem, futottam, túráztam fájt a derekam, térdem, mindenféle bajom volt. A DOOR egészségorientált edzéseinek köszönhetően kritikus izmaim megerősödtek, a fájdalmaim elmúltak, a tartásom is jobb lett és sokkal erősebb is lettem. Mindenkinek kötelező, főleg az ülőmunkát végzőknek."

Vajda Mária