KIKNEK AJÁNLJUK?

Ezt a vizsgálatot akut és/vagy krónikus mozgásszervi panaszokkal szenvedők számára ajánljuk.

Egy ideje már érzed a derekad, térded, vállad sportolás közben, de nincs kedved dokihoz menni? Vagy egy irodai nap után sajog a nyakad vagy szúr a csuklód?

Legyen szó bármilyen krónikus fájdalomról, ami egy ideje zavar, és nem múlik a fájdalom bárhova is mész, akkor ezt a felmérést Neked találták ki, hogy lásd, mi lenne a kivezető út!

A Funkcionális ortopédia vizsgálat során tetőtől-talpig átnézünk, hogy honnan is ered a probléma igazi forrása.

Szelektíven végignézzük a mozgásmintáid.

Egy multidimenziós légzésvizsgálaton esel át.

Fiziológia és manuális teszteket csinálunk.

Hogy ezek mik is? 

Ugorj be a DOOR-ba és megmutatom!

MIÉRT SZÜKSÉGES?

A mozgásszervi fájdalmak hatékony kezelése érdekében ezek a tesztek elengedhetetlenek, mivel a tüneti kezelésen túl iránymutatóként szolgálnak a probléma valós eredetével kapcsolatban, így magát a kiváltó okot is lehetőségünk van megszüntetni, illetve egy hosszú távú stratégia segítségével a fájdalom kiújulását is meg tudjuk gátolni.

Időtartam / felmérés:

120 perc

RÓLUNK MONDTÁK

"Fodrászként, a napi szintű állómunka, komoly megterhelés volt a hátamnak. Olyan berögzült mozgásaim voltak, hogy az alapoktól kellett kezdeni az edzést. Már az első gyakorlatok után javulást éreztem a tartásomban, így lelkesen folytattam tovább. Azelőtt mindig néztem az órát, mennyi idő az amit kibírok fájdalom nélkül, 4 óra, 6 óra, 8 óra, mikor pár hét múlva munka után eszembe jutott, hogy végig dolgoztam egy napot hátfájás nélkül. Azóta eltelt egy év, de az edzéseket mai napig csinálom. A kitartó munkám ugyan célba ért, de fontosnak tartom a szinten tartást is. A fizikai állóképességem javulása mellett, mentálisan is kiegyensúlyozottnak érzem magam. Ezúton köszönöm és hálás vagyok a DOOR Sport Performance-nak! :)"

Lubics Krisztián

RÓLUNK MONDTÁK

"A Door kiemelkedő emberi és sportszakmai értékeket közvetít. Egy kisebb műtétet követő rehabilitációs progam keretében dolgoztak velem, amelynek köszönhetően a térdem jobban működik, mint új korában. 🙂 …"

Kolics Péter

RÓLUNK MONDTÁK

"András nagyszerű edző és manuálterapeuta.
Szakmai tudása és hozzáállása példaértékű.
Hála neki megszűntek a derék és térd fájdalmaim, így tudok végre fájdalomérzet nélkül szabadon járni az edzésekre."

Dudinszky Maria