KIKNEK AJÁNLJUK?

Ez a csomag speciálisan olyan személyek számára lett kifejlesztve, akiket munkájuk során fokozott stressz-hatások érnek, és a pozíciójuk megköveteli a magas terhelhetőséget, kiélezett helyzetekben a higgadtságot és a mindennapos felelősségteljes döntéshozatalt. A jelentős szellemi igénybevétel mellett jellemzően órákon át tartó ülő pozícióba vannak kényszerülve, amely tovább növeli az egészségügyi problémák kialakulásának kockázatát.

MIÉRT SZÜKSÉGES?

Energiahatékonyság végett a szervezetünk mindig az álaltunk legtöbbet végzett aktivitáshoz adaptálódik, amennyiben esetünkben ez az ülés, így abban leszünk a „legjobbak”.

Általánosságban elmondható, hogy a napi 10-14 órás inaktivitásnak köszönhetően egyes izomcsoportjaink kontrakciói nem megfelelően működnek, egyesek megrövidülnek, míg mások megnyúlnak, ezzel károsítva a poszturális teherbírásunk, amely a gyakorlatban jellemzően a következő tüneteket okozza:

- deréktáji panaszok

- hát- , nyak- és fejfájás

- váll- , csukló- és térdpanaszok

Idővel a fenti tünetek akut majd krónikus fájdalmat, porckopásokat, izomsérüléseket, szalag szakadásokat, sérvet stb. okozhatnak.

A mozgásszervi problémákon túl nagyon fontos az általános túlterheltség következményeivel is foglalkozni, mivel a nem

megfelelő regeneráció hosszú távon az életminőségünk jelentős romlásához és számos betegség kialakulásához vezet. Nem kifizetődő, ha a saját magunkra szánt időn próbálunk meg spórolni, mivel ha ez rendszeressé válik, azt vesszük észre, hogy az életünk egyik területén sem tudunk igazán hatékonyak lenni.

Időtakarékosság és a kényelem érdekében csapatunk a felméréseket előre egyeztetett időpontban a helyszínen végzi.

Időtartam / edzés:

90 perc