STABIL ALAPOK A JOBB TELJESÍTMÉNYÉRT

A funkcionális edzés azon gyakorlatok halmaza, amely az ember fundamentális mozgásrendszerének hatékony és egészséges működését támogatja. Ezen foglalkozás keretein belül nagy hangsúlyt fektetünk az alapvető mozgáskompetenciák korrekcióira illetve folyamatos fejlesztésére a sérülésmentes és biztonságos edzés érdekében.

Folyamatos mérés és monitorozás az optimális terhelés érdekében

A sportteljesítmény úgy tud a lehető leghatékonyabban fejlődni, ha tisztában vagyunk az aktuális napi terhelhetőségünkkel. A pillanatnyi állapot ismerete teszi lehetővé, hogy pontosan tudjuk meghatározni az aznapi gyakorlatok volumenét, intenzitását, kihozva ezzel a maximumot az edzésből, ugyanakkor elkerülve a túrterhelés és az esetleges sérülés kockázatát.

CÉLORITENTÁLT EDZÉSPROGRAMOZÁS

Az edzések minden esetben egy strukturált rendszer alapján épülnek fel, ahol a mozgás megfelelő előkészítése és az új gyakorlatok precíz kivitelezésének betanulása mellett az egyéni fitneszcélokat figyelembe véve fejlesztjük az erőt és állóképességet, illetve növeljük az izomtömeget változatos gyakorlatok és speciális eszközök segítségével.

Időtartam / edzés:

90 perc