Erősödnél? Fogynál? Fittebb lennél? De megakadtál a fejlődésben?

Valószínűleg nem a számodra legmegfelelőbb terhelést kapod edzés közben!

Gyakori hiba a protokolláris edzés, amikor is bármi legyen, mindenki ugyanazt csinálja egy csoportban.

STABIL ALAPOK A JOBB TELJESÍTMÉNYÉRT

A funkcionális edzés azon gyakorlatok halmaza, amely az ember fundamentális mozgásrendszerének hatékony és egészséges működését támogatja. Ezen foglalkozás keretein belül, személyi edző felügyeletével nagy hangsúlyt fektetünk az alapvető mozgáskompetenciák korrekcióira illetve folyamatos fejlesztésére a sérülésmentes és biztonságos edzés érdekében.

Dolgozz professzionális edzővel!

A testednek van egy pillanatnyi adaptációs képessége, ami alapján eldől, hogy aznap mire vagy képes! Fáradtabb vagy? Rosszul aludtál? De Neked mégis ugyanazt az edzést kell végigcsinálnod, ami egy idő után kimerítő!

Legyél olyan fontos Te is, mint a profi Atléták!

A DOOR-ban minden edzés előtt egy speciális eszköz segítségével megmérjük, hogy vagy pillanatnyilag és az alapján változtatunk a tervszerű programodon, ha kell! Nálunk egy csoportban maximum 3-an vannak, így mindig jut Rád idő és figyelem!

Amennyiben az előzetes Funkcionális állapotfelméréseden bármilyen aszimmetriát vagy diszfunkciót találtunk, úgy arra korrekciós programot állítunk össze és soha nem terhelünk olyan mozgással, ami veszélyes lehetne számodra!

Annak érdekében, hogy a maximumot hozd ki magadból, az edzés közben folyamatos pulzus mérés és monitorozás zajlik, természetesen a Rád szabott program keretein belül!

CÉLORITENTÁLT EDZÉSPROGRAMOZÁS

Az edzések minden esetben egy strukturált rendszer alapján épülnek fel, ahol a mozgás megfelelő előkészítése és az új gyakorlatok precíz kivitelezésének betanulása mellett az egyéni fitneszcélokat figyelembe véve fejlesztjük az erőt és állóképességet, illetve növeljük az izomtömeget változatos gyakorlatok és speciális eszközök segítségével, mint például kettlebell, barbell, clubbell, TRX, FMT szalag.

Legyél Te is a mindennapok atlétája!

Ne legyen elég az átlagos!

Használd ki a DOOR szakmai tudását a fejlődésed érdekében!

Funkcionális személyi edzés:

90 perc / 6.500 Ft

(havi bérlet vásárlása esetén)

Személyre szabott edzésprogram

Készenléti állapotmérés minden edzés előtt

Különálló teremben, családias környezetben

Személyi edző felügyeletével

Lökéshullám terápia

Szauna használati lehetőséggel

RÓLUNK MONDTÁK

"Közel 12 éve edzek rendszeresen, kipróbáltam nagyon sok edzés fajtát és edzőtermet is, de az abszolút profizmust itt találtam meg. Szakmailag verhetetlen az edzésmódszer, nagyon szépen felépített mozgáskoordináció fejlesztés-és tanulás után fokozatosan és a legnagyobb biztonság mellett kap az ember terhelést, ami leginkább kettlebell gyakorlatokkal valósul meg. Minden vendégre kifejezetten nagy figyelem irányul, amitől az ember tényleg azt érzi, hogy a legjobb kezekben van. Teljes profizmus!!!"

Maár Adrienn

RÓLUNK MONDTÁK

"Szívből ajánlom mindenkinek! Ez a hely tényleg a fejlődésről szól, nem átlagos értelembe vett edzés és hozzáállás az edzői részről. Korábban nem is gondoltam, hogy az edzés lehet ilyen is. A program aszerint van összeállítva, hogy neked miben kell fejlődni és mi a terhelhetőséged, amit komplex felmérések előznek meg, hogy tényleg a maximumot hozzák ki belőled. Ami fokozza a az egészet, az pedig a rehab része. Ilyen megoldással egybekötve korábban még nem találkoztam. Energikus, jókedvű, motiváló közösség. Örülök, hogy rátaláltam a DOOR-ra, immáron több, mint 1 éve."

Kovács Norbert

RÓLUNK MONDTÁK

"Korrekt, megbízható edző, hatalmas tudással. Több mint két éve együtt edzünk, mindig maximális odafigyeléssel és személyre szabott edzésekkel nagyszerű eredményeket értünk el. Professzionalizmusa és motiváló személyisége miatt bátran ajánlom mindenkinek."

Matteo Cammisa